Det sista

Det känns verkligen sjukt konstigt att jag 1) har fått nytt jobb som jag börjar på redan den 15 mars (!!!) och 2) har två fjuttiga arbetsveckor kvar i Tullinge! Jobbade sista lördagen igår. Sista lördagen jag behöver släpa mig på pendeln för att jobba, hädanefter blir det 3 min tunnelbana när det är dags att jobba lördag. Förstår ni vilken frihet?!

Men som sagt, konstigt blir det. Jag kommer ju att sakna en hel del, även om det också är en hel del som jag inte kommer att sakna också. På ett sätt känns mitt nya jobb som en belöning för all energi som jag har lagt ner i Tullinge. Kanske låter skumt men det är verkligen så det känns. Som att jag äntligen får nåt extra för allt extra som jag ju har gjort.

En läskig tanke.
Jag har jobbat i Tullinge i ett år och tre månader. Det är ungefär 64 veckor. Varje vecka reser jag 10 timmar, om jag inte är sjuk eller jobbar hemma. Det betyder alltså att jag har lagt 640 timmar på bara att ta mig till och från jobbet. Det är 80 arbetsdagar. Fan jag blir trött bara av att tänka på det. Jag säger bara thank gawd! att jag slipper det från och med nu.

Rocky moment


När det går riktigt jäkla bra med träningen känner jag mig lite som Sylvester Stallone i Rocky. Just den känslan, annars är det inte så många likheter mellan mig och Rocky haha. Förutom möjligen att jag alltid krämar Eye of the Tiger varje gång jag klarar 1 mil på crosstrainern. Iofs så hade Rocky faktiskt Converse när han sprang där upp för trapporna. Men okej, kanske inte rosa Converse och troligen inte strumpor med bakverk på. Jag skulle tippa på att det inte är någon förutom jag som tränar i strumpor med bakverk på.

Ni får ursäkta mina otäcka kycklinghudsben förresten, men det är faktiskt vinter.

Fredag

Är ensam hemma ikväll för att Simon är och spelar rollspel. Gillar såna kvällar faktiskt. Nackdelen är bara att jag jobbar imorgon och måste gå och lägga mig en sådär vid tolvsnåret ändå. Att jobba 4 timmar känns faktiskt drygt när resan tur och retur tar 2 timmar. Men det är antagligen sista gången så det är väl bara att bita ihop.

Vi har varit i Solna centrum idag för att fira mitt nya jobb med lite shopping. Det gick väl sådär. Simon fick tag i den enda roliga saken, en skitsnygg t-shirt, annars blev det mest skittråkiga saker typ strumpor, leggins och så en handling på +500kr på apoteket. This is where the fun never ends, I tell you. Eller just det, köpte faktiskt ett giftgrönt naggellack på Make Up Store som Simon tyckte var gräsligt. Ja, det var ju grönt liksom.

Som sagt så blir kvällen väldigt lugn. Men ska verkligen hålla tummarna för en gammal kompis från Göteborg som ska åka lagtempo skridskor i OS ikväll. Heja Joel!

Mitt så kallade liv


Vet inte hur jag kom att tänka på det, men fick en sån otroligt lust att se om Mitt så kallade liv a k a kultserien för alla som växte upp på 90-talet. Lyckades med att få hem den till och med men har inte börjat kolla än. Funderar på att kolla ett avsnitt innan jag går och lägger mig, men känner jag mig själv rätt så kommer jag att få seriös abstinens i såna fall. Lika bra att vänta till imorgon kväll då jag kan kolla några avsnitt i sträck.

Ser verkligen fram emot att se om den här. Sån jäkla 90's flashback. Jag menar, hur kär var man inte i Jordan Catalano? Och för övrigt så var ju Claire Danes sjukt gullig på den tiden innan hon blev en såndär läskig Hollywoodspinkig ödletyp.

Ja jag erkänner, jag är bäst


För jag fick jobbet!!!! WOOOOHOOOOO!!!!!!


Onsdag

Faktiskt bara bra saker idag. Väder som nästan var vårigt på eftermiddagen, hur skönt som helst att inte frysa arslet av sig. Kom knappt för sent till jobbet heller, bara futtiga 15 min vilket kan hända i princip när som helst under året.

Jo och sen en till rätt bra sak, jag blev nämligen erbjuden jobb bara sådär. Iofs bara halvtids vik i några månader i en annan del av kommunen som jag jobbar i, men hellre halvtid än arbetslös och dessutom så är det ju jäkligt kul när det man gör är uppskattat. Men håller såklart tummarna för jobbet jag var på intervju för i förra veckan, would be effing marvelous!


Nytt från The Donnas


Mina absoluta favoriter sedan typ 10 år, The Donnas, släpper nytt album i år. Can't wait! För det lär betyda att de också åker på Europaturné. Senast som de spelade i Sverige missade jag spelningen och satt sen och kollade på livespelningar med dem på YouTube och grinade. Får hoppas att vi slipper upprepning av den dramatiken, ja.

Knäckt

Jobbar hemma idag pga den jävla upplevelsen jag hade till och från jobbet igår. Det tog mig 2 timmar att komma till jobbet och 1 timme och 50 min att komma hem. Är så less på det att jag inte ens orkar skriva vad som hände, förutom att jag trodde att jag skulle få blåskatarr av att vänta på pendeln i 50 min vid Stockholms Central igår förmiddag. Väntrummen var så packade att det inte gick att komma in.

Igår slutade jag alltså vid 19 och var hemma 20:50. Var så jäkla knäckt att jag bara låg i soffan halvt medvetslös hela kvällen, och har sovit som en stock inatt. Simon hade tydligen varit i köket och grejat och råkat tappa någonting till och med utan att jag vaknade. Är hyfsat lättväckt annars. Men nä, idag gäller det att ladda och prova igen imorgon. Verkar som att trafiken är lite bättre idag så vi får väl se. Men nu snöar det igen.

Snö

Sorry grabbar, men det blev visst ingen cykeltur idag. Kom tillbaka om 3 månader.


Sonia Rykiel del 2


Här är koftan och kjolen som jag klickade hem från Sonia Rykiel pour H&M. Kanske lite trist med svart men jag är verkligen inte mycket för att ha en massa ränder eller typ gult. Hoppas att de här båda funkar bra när de väl kommer.

Ett stort minus enligt mig är att kollektionen bara fanns i storlek M som störst. Kanske inte jätteförvånande när det är en fransk designer, men hur jobbigt är det att göra kläderna en storlek större? Jag har i regel M/L, och det är inte som att man är någon jävla elefant för det. Om man är hyfsat lång och inte smal men inte tjock heller så har man typ 42 i storlek. Inga konstigheter, som Färjan-Håkan skulle ha sagt. Är det meningen att man ska känna sig dålig och fet för att man inte alltid kan ha storlek M eller? Nä, fattar verkligen inte grejen.

Det här med tåg

Såklart så blev vi strandade i Västerås. Först såg det ut som att vårat tåg skulle gå, så vi tog bussen ner till stationen glada i hågen. Väl där såg det fortfarande ut som att det skulle gå, men efter typ en kvart så ändrades det till "Inställt" på tavlan. Jahapp. Jag gick och frågade om det skulle komma någon ersättningsbuss (det hade gjort det på ett par andra avgångar) men det skulle det inte. Det enda rådet jag fick var "Res en annan dag". Ja visst, jättebra att inte kunna gå till jobbet imorgon.

Som tur var hade mamma och Anders utlovat skjuts om tåget skulle bli inställt, men de kunde inte åka förrän vid halv fem och så var vi och handlade också på vägen så vi kom hem hit lite efter sex. Jaja, man ska väl vara glad över att det gick så pass lätt att komma hem i alla fall, det hade ju kunnat vara värre.

Don't dare to look

Är hemma hos mamma och det är en riktig innesittarhelg pga vädret som ingen lär ha missat. Var en sväng i downtown Västerås tidigare idag men det var inte sådär supermysigt direkt, man ville mest bara gå in någonstans, varsomhelst. Så vi kollar på tv istället, Melodifestivalen och nu OS. Jag har tagit en paus från herrarnas dubbel, det är bara för jävla spännande, vågar inte kolla!

Helt sjukt förresten det här med OS. Jag är uppväxt i en sportgalen familj men har aldrig varit det själv, och nu sitter jag limmad framför tv:n varje kväll för att kolla. Måste ha blivit vuxen eller nåt.

Melodifestivalen förresten, vi röstade på Timoteij (hallå svensk östvariant, kan ju bli hur "bra" som helst) och jag tyckte dessutom att det var sjukt kul att Crucified Barbara, som jag lyssnade lite på för några år sedan, gick vidare till Andra chansen. Bra med lite riktig musik bland allt bajs.

Sonia Rykiel


Simon: "Skulle vi gå ut imorgon eller?"
Jag: "Jaa... men jag måste vara uppe och igång kl. 10 på lördag för då släpps Sonia Rykiels H&M-kollektion på nätet."
Simon: *skakar på huvudet*

Ja alltså jag är ju faktiskt inte mycket för trender, jag har insett att jag hellre ser rolig ut än trendig (misstolka mig rätt). Däremot så gillar jag verkligen design, och om någon designer är just rolig men samtidigt clean, precis som jag vill ha det, så är det ju Sonia Rykiel. Fast randigt, jag vet inte... kanske.

Trejningswörk

Å fy fack! Tränade styrketräning igår och nu har jag sån jävla träningsvärk att jag bara vill dö. Har ont överallt, utom möjligen i armarna. Var på ett ställe tidigare idag som krävde att jag gick upp två våningar. Trodde knappt att jag skulle klara mig hela vägen upp för trapporna, så illa är det.

Men ni vet väl vad som botar träningsvärk? Jo, mer träning såklart. Ska köra crosstrainer och sen ta ett långt varmt bad och hoppas på att skiten går över. Måste träna mer idag eftersom vi åker bort i helgen, kan inte pajja schemat nu när jag väl har kommit igång.

Platt Piaf

Håller på och läser Édith Piafs självbiografi som har kommit i svensk översättning, Dansat med lyckan. Tyvärr måste jag säga att det är fan den tråkigaste läsningen på läääänge. Allt handlar bara om hennes musikkarriär, vilket såklart är intressant, men iom att orginalet är skrivet på 50-talet plus av henne själv blir det väldigt torrt och slätstruket. Och ytligt, sjukt nog med tanke på vilka känslor hon kunde utstråla när hon sjöng. Jag vet ärligt talat inte ens om jag kommer att kunna läsa ut den. Som tur var är boken ganska tunn så jag kanske kan plåga mig igenom den. Och då älskar jag ändå Édith Piaf.

Tar man Édith Piafs liv och plockar bort all dramatik, typ hennes spritproblem och ehm karlproblem, vad får man då? Ingen känsla direkt. Hon nämner iofs hur ledsen hon var efter att hennes dotter dog vid 2 års ålder, men bara jättesnabbt och såklart överslätat. Suck. Folk borde inte skriva självbiografier, låt andra skriva åt dem istället. Det enda positiva är att jag blir väldigt sugen på att se om La Môme/La Vie En Rose. Men jag ska nog vänta med att göra det tills Ellzor kommer hit om 2 veckor. För övrigt så är Marion Coitillard faktiskt världens vackraste kvinna. Just sayin'!


Positive thinking


Jahapp, tro det eller ej, men för ovanlighetens skull så tänkte jag faktiskt inte gnälla alls, utan istället lyfta fram två positiva saker just nu. Eller okej, kanske tre.

1. På torsdag ska jag på jobbintervju på det där jobbet som jag vill ha som bara faaaeeen! Blev uppringd innan ansökningstiden hade gått slut ens. Det måste båda gott. Finger's crossed. Inte för att jag lär få det, konkurrensen är nog sjuk, jag är glad över att bara få komma på intervju. Men tänk om! Jag skulle kunna cykla till jobbet i vår. Har till och med tonat håret för att vara piffig och utväxtfri. Följer pappas råd: "Se till att vara hel och ren." Okej pappa, jag brukar alltså inte vara hel och ren eller? Vilken komiker!

2. Trots det här fucking jävla kuk-vädret så börjar det faktiskt märkas vissa vårtecken. Till exempel så är det inte mörkt som i graven när jag går upp på morgnarna. När jag går till tunnelbanan kl. 7.40 har solen till och med gått upp helt! Dessutom hör jag fågelkvitter var och varannan dag. Kom igen nu våren!

3. På fredag åker vi till Västerås och mamsen. Älskar Västerås. Och mamsen såklart. Utgång på fredag, på lördag kommer syster också och då blir det melodifestivalen och kanske lite shopping innan det om jag inte är för bakis.

Valentine, schmalentine


Har varit runt på lite bloggar och sett hur puttinuttigt alla skriver om Alla hjärtans dag och tänkte att ni kanske undrar hur vi firar här hemma. HAHAHAHA! As if! Alla hjärtans dag är faktiskt den mest onödiga dagen jag kan tänka mig. Följt av fars dag och mors dag. Läs mer om vad jag tycker här.

Lustigt förresten att det står om cellprov i det inlägget, var nämligen på cellprov även i onsdags. Tre år har gått men ingen skillnad i mitt februari uppenbarligen.

Oinspirerad

Urk, vilken jävla seg helg. Egentligen så är jag ganska motiverad till att göra saker, känner att energin börjar komma tillbaka efter den jävla vidriga hösten. Men. Så kollar man ut och ser allt det vita helvetet. Och tappar all slags inspiration. Jag orkar bara inte göra något när det känns som att vintern aldrig kommer att ta slut. What's the point liksom? Fryser bara arslet av sig så fort man går ut ju. Drömmer om allt annat än Sverige just nu.

Dessutom borde jag verkligen skriva en ansökan till ett jobb som går ut imorgon, men ja, noll inspiration. Blir väl till att stressa ihop något i ren panik ikväll. Suck.

Hoppas att nästa vecka ska bli lite bättre. Jag har tagit semester på fredag och då åker vi till Västerås för att hälsa på mamma. Kanske en liten utetripp också. Har inte varit ute i Västerås (eller huvud taget iofs) på år och dar. Inte för att det går att ha speciellt höga förväntningar på Västerås uteliv, men det är ju alltid kul att ta en nostalgitripp till sina gamla jaktmarker antar jag.

Shoppingförvirring


Är tillbaka på banan lite idag efter nackpajjet. Dock hemma från jobbet idag också av två anledningar 1) har jättedag imorgon med författarbesök och shiz och ville inte riskera att bli sämre tills dess genom att jobba idag och 2) kunde inte somna förräns halv tre inatt pga smärtan. Suck. Men det är bättre idag i alla fall.

Jag har ju haft svårt att sitta vid datorn, och igår måste jag ha hamnat i något slags shoppingkoma. Insåg idag att jag tydligen gjorde en Topshop-beställning igår. Jag var nämligen inne en snabbis på banken för att betala lite räkningar, och tänkte att "tja, nu när jag ändå har VISA-kortet framme...". Så jag lyckades köpa ovanstående plus strumpor och tågbiljetter till Västerås för 400 spänn. På kanske 5 minuter. Och sen lyckades jag alltså glömma bort hela grejen tills idag. Snacka om förvirrad.

Drömjobbet?

En av mina favorit-tjänster finns ute igen, nämligen på Stiftsbiblioteket i Västerås, senast var förra hösten då jag också letade jobb. Kan ju inte vara så kul ändå, om det blir ledigt hela tiden, men för mig låter det alldeles underbart. Jag som till och med skrev om Stiftsbiblioteket i min magisteruppsats! Lyssna bara:

"I ditt arbete med stiftsbiblioteket kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
• Referensarbete i samband med forskningsförfrågningar
• Nykatalogisering av de äldre samlingarna
• Visningar och marknadsföring
• Arbete för digitalisering av det äldre materialet
• Vård och skötsel av de äldre samlingarna"

Hur kul låter inte det? Marknadsföring av antika böcker liksom! It practically has my name written on it. Dessvärre behöver man goda språkkunskaper i tyska och latin, så ehh... Veni, vidi, vici? Jawohl? Kanske inte, nä.

Tidsbestämt straff

Höhöhö, men jo, nu är det klart att jag kan vara kvar på mitt jobb till sista mars. Om jag inte får något annat innan dess dvs, i såna fall kan jag sluta tidigare. Så det är antingen nytt jobb eller arbetslös den 1 april. Trist såklart men känns sjuuukt skönt att ha en deadline! Nu kan jag i alla fall planera för det. Men jag hoppas hoppas hoppas att jag får det där jobbet som jag trånar efter... måste bara skriva ansökan.. hmm.. kanske imorgon.

Är för övrigt hemma idag igen pga den jävla nacken. Har jättesvårt att ens sitta vid datorn och skriva det här, men jag pallar bara inte att ligga i sängen mer! Är såå uttråkad. Förhoppningsvis kan jag vara tillbaka på jobbet imorgon, får lappsjuka av att vara hemma. Annars så gillar jag alltid att vara hemma, men inte när jag inte ens kan sitta vid datorn. Sucks!

Beach 2010

Haha eller kanske inte, jag är verkligen ingen strand/bad-person. Men faktiskt så har jag varit duktig och kommit igång med träningen igen efter hösten of doom då jag knappt har tränat alls. Har dessutom räknat kalorier i fyra veckor och gått ner några kilo. Det hade ju tyvärr varit roligare om det inte hade handlat om kilon som jag fettat på mig under julen, men men. Det är bara att bita ihop. Snart är jag tillbaka på ruta 1 och då kommer det nog att kännas mer värt. Just nu är jag bara allmänt nöjd med att jag över huvud taget har klarat av fyra hyfsat strikta veckor. Annars mest sur över att jag har klantat mig och gått upp i vikt. Men inte mycket att göra åt direkt.

Böcker 2009

Okej, bättre sent än aldrig antar jag, men här kommer en lista på alla böcker jag läste under 2009. Hmm, kanske ska satsa på att läsa lite mindre brudiga böcker i år... eller inte.

(Kronologisk ordning)

Club dead av Charlaine Harris

Dead as a doornail av Charlaine Harris

Definitely dead av Charlaine Harris

All toghether dead av Charlaine Harris

Don't tell Alfred av Nancy Mitford

From dead to worse av Charlaine Harris

No och jag av Delphine de Vigan

Ett rum med utsikt av E.M. Forster

Myrrha av Ulrika Kärnborg

Hon älskade av Helena Henschen

Högläsaren av Bernhard Schlink

Twilight av Stephenie Meyer

Ljusets döttrar av Elisabeth Chadwick

New moon av Stephenie Meyer

Eclipse av Stephenie Meyer

Breaking dawn av Stephenie Meyer

La cucina av Lily Prior

På Chesil Beach av Ian McEwan

Max, Viggo och Vita av Hanne Richardt Beck

Dead and gone av Charlaine Harris

Engleby av Sebastian Faulks

Brudskeppet av Jojo Moyes

Den glömda trädgården av Kate Morton

Ensamhetens vin av Irene Némirovsky

Under stjärnor av glas av Barbara Ewing

Diamonds are a girl's best friend av Jenny Colgan

Dimmornas lek av Kate Morton

Candy girl av Diablo Cody

Den utstötte av Sadie Jones

Harry Potter and the Philosopher's Stone av J.K. Rowling (omläsning)

Harry Potter and the Chamber of Secrets av J.K. Rowling (omläsning)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban av J.K. Rowling (omläsning)

Harry Potter and the Goblet of Fire av J.K. Rowling (omläsning)

Harry Potter and the Order of the Phoenix av J.K. Rowling (omläsning)

Harry Potter and the Half-Blood Prince av J.K. Rowling (omläsning)

Harry Potter and the Deathly Hallows av J.K. Rowling (omläsning)

Befriad av Catharina Ingelman-Sundberg

Blandat blod av Katarina Mazetti

Mörkrets hjärta av Judith Lennox

I Hitlers tjänst av Traudl Junge

Eva Luna av Isabel Allende

Häxan från Portobello av Paulo Coehlo

The Independence of Miss Mary Bennet av Colleen McCullough

Bleading Heart Square av Andrew Taylor

Life is life

Tänkte ge en snabb uppdatering på hur det går med livet just nu, för er som undrar. Känner att jag har varit lite dålig på att skriva om sånt, men det är mest för att allt känns så osäkert. Men i alla fall. När det gäller jobbet så vet jag fortfarande inte riktigt vad som händer. Jag är fortfarande anställd till sista februari, men kan få förlängt ytterligare till åtminstone 12 mars (framförhållning?) eller kanske sista mars eller kanske ännu längre. MEN. Jag har också hittat några tjänster som jag ska söka varav 1 vill jag ha really bad. Skulle vara helt enormt.

Känner rent allmänt som att mitt nuvarande jobb bara sjunger på sista versen och jag skulle nog må bra av lite ombyte. Inte för att jag inte gillar mitt jobb men det känns rätt drygt att sväva i total ovisshet hela tiden och oavsett om det blir förlängt eller inte så handlar det om väldigt kort tid. Det skulle vara trevligt att kunna planera lite mer faktiskt. Dessutom blir det krångel med semesterdagar och sånt, skulle vara bättre att komma till ett nytt ställe så fort som möjligt. Men ja, vi får se. To be continued...

Nepp, nu ska jag ta ett snabbt bad och sen ska vi kolla på True Romance, en av mina absoluta favoritfilmer någonsin. Har inte sett den på flera år och blev plötsligt sugen. Manus av Quentin Tarantino och med Patricia Arquette - en av världens hetaste kvinnor - i en av huvudrollerna. What could possibly go wrong?

Road to the Oscars

Har varit borta lite de senaste dagarna pga nackpaj som gör att jag inte kan sitta vid datorn under någon längre tid. Vi har i alla fall börjat ladda inför Oscarsgalan som äger rum den 7 mars. Som en del av er vet så har jag och Simon som tradition att försöka se så många nominerade filmer som möjligt. Jag har till och med utformat ett rankingsystem som visar vilka filmer som är viktigast att se. Tråkigt nog har vi redan sett väldigt många högrankade filmer i år, som An Education (som vi såg redan på nyårsafton), Up in the Air och The Hurt Locker (som iofs bara Simon har sett men han säger att det var en helt meningslös film som jag inte skulle gilla, så den struntar vi i). Kan verkligen rekommendera både An Education och Up in the Air, riktigt bra filmer.


Har nu också sett Avatar 3D och jag kan bara säga såhär: Jag är helt förälskad! Jag hade egentligen inga förväntningar om att den skulle vara speciellt fantastisk, men att den såklart skulle vara ball. Det är ju ändå James Cameron liksom. Men. Fan. Vad. Bra. Den. Var. Fan vilken fet jävla film! Okej, kanske inte världens bästa manus och vissa saker var såklart förutsägbara, men förutom det så köpte jag ALLT. Måste se om den på bio! I 3D då också såklart, fan vad coolt det var! 9/10!

För övrigt så fick vi också se trailern till Alice i Underlandet i 3D, snacka om att den filmen kommer att vara en jäkla acidtrip att se i 3D. Måste se!!!

Moe who? - Zart.

Spenderar kvällen med att baka muffins till jobbet och lyssna på opera, Mozarts Enleveringen ur Seraljen. Det kanske är lite otippat, men jag har gillat opera sen jag var 7-8 år gammal, främst då Mozart-operor. På den tiden (runt 1990) brukade de visa Mozart-operor från Drottningholmsteatern på SVT, vi hade en massa på video så en del har jag sett typ 2000 gånger. Såhär i efterhand kanske det är lite udda med en nioårig unge som bygger LEGO med Cosi fan tutte på tv i bakgrunden. Ehm, i alla fall.

Den andra batchen muffins är i ugnen just nu och det luktar lite för gott för att vara bra. Det värsta är att jag inte ens kan provsmaka för då räcker de inte till jobbet. Merde! Men på plus-sidan: Simon kommer hem om cirkus tre timmar!

Simon plus chokladmuffin. What's not to love?


P.S. Den som tar filmcitatet från rubriken på det här inlägget utan att googla är min sanna själsfrände. Eller en galen 90-talsnörd. Ledtråd: Arnold + Min tjej 2.


Paranoid much?

Uuuuusch! Har haft natten från helvetet! Som jag förutspådde kunde jag såklart inte somna, utan låg och var beredd på att det skulle bli typ inbrott vilken sekund som helst och rykte till vid minsta lilla ljud. Var till och med uppe ett par gånger med mobilen i högsta hugg (för att låsa in mig i badrummet och ringa 112 om jag skulle få syn på några inbrottstjuvar) men det var såklart dödstyst både i lägenheten och utanför.

Nu kanske låter det som att jag är värsta galningen, och jovisst, jag brukar vara paranoid när jag är ensam hemma, men det här tar fan priset! Chansen att någon skulle vara så puckad och göra inbrott i en lägenhet som både har säkerhetsdörr och ligger 2-3 meter från marken OCH där det dessutom lyser i hallen känns inte så troligt. Men det är som att all slags logik bara har rymt, såkart trodde jag inte på allvar att någon skulle bryta sig in i lägenheten inatt men lik förbannat var jag livrädd för att det skulle hända. Helt sjukt!

Har väl kanske sovit fyra timmar inatt. När jag väl somnade vid halv tre så drömde jag såklart något obehagligt och vaknade kallsvettig och darrande efter en halvtimmes sömn. Efter det vaknade jag väl ungeför 2000 gånger innan det var dags att gå upp. Känner mig helt bränd i hjärnan nu och jobbar kväll. Fördelen är väl att jag kommer att vara så utmattad ikväll att jag däckar utan inbrottstjuvsskräck. Suck. Pucko.

RSS 2.0