Valentine, schmalentine


Har varit runt på lite bloggar och sett hur puttinuttigt alla skriver om Alla hjärtans dag och tänkte att ni kanske undrar hur vi firar här hemma. HAHAHAHA! As if! Alla hjärtans dag är faktiskt den mest onödiga dagen jag kan tänka mig. Följt av fars dag och mors dag. Läs mer om vad jag tycker här.

Lustigt förresten att det står om cellprov i det inlägget, var nämligen på cellprov även i onsdags. Tre år har gått men ingen skillnad i mitt februari uppenbarligen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej du! Eftersom du är lite av en expert i crosstrainervärlden så kanske du kan tipsa om vad som är bra eller dåligt? Eftesom jag är en fattiglapp tänkte jag köpa en begagnad på blocket.

2010-02-15 @ 22:54:46
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: Amelie

Ehm, alltså jag vet faktiskt inte så mycket, förutom att man ska ha magnetiskt svänghjul (viktigt) och att ju tyngre svänghjul destå bättre. Och köp inget icke-kvalitetsmärke beg. för de håller inte speciellt länge.

2010-02-16 @ 16:56:05
URL: http://monamelie.blogg.se/
Postat av: Emma

Okej, vad ska man ha för märke? Vad har diu för nån? Nu jävlar ska kilona rasa efter att ha gått upp mina 7 kilo på några månder. suck. Allt är semlornas fel!!!

2010-02-16 @ 21:51:27
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: Amelie

Jag har en Carl Lewis från Ellos, men de säljs inte längre. Det här är den andra jag har, den första pajjade. Den är helt okej men jag skulle satsa på ett bättre märke, den är liksom lite svajig.

Usch, jag har också gått upp under julen. Gått ner lite också iofs men det är ju så sjukt frustrerande att ens ha gått upp från början!

2010-02-16 @ 22:50:38
URL: http://monamelie.blogg.se/
Postat av: emma

det är frustrerande att ha gått ner alla 14 gravidkilon, behållt den vikten ett halvår, för att sedan gå upp 7 nya härliga kilon. eller inte så härliga..

2010-02-17 @ 09:27:04
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: Amelie

Jag fattar precis vad du menar! Och så inser man att det enda som finns att göra åt saken är att plåga sig själv i ett halvår.

2010-02-17 @ 17:47:21
URL: http://monamelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0