Rocky moment


När det går riktigt jäkla bra med träningen känner jag mig lite som Sylvester Stallone i Rocky. Just den känslan, annars är det inte så många likheter mellan mig och Rocky haha. Förutom möjligen att jag alltid krämar Eye of the Tiger varje gång jag klarar 1 mil på crosstrainern. Iofs så hade Rocky faktiskt Converse när han sprang där upp för trapporna. Men okej, kanske inte rosa Converse och troligen inte strumpor med bakverk på. Jag skulle tippa på att det inte är någon förutom jag som tränar i strumpor med bakverk på.

Ni får ursäkta mina otäcka kycklinghudsben förresten, men det är faktiskt vinter.

Kommentarer
Postat av: emma

Sådär, nu harjag fått låna min pappas crosstrainer. Kan du ge lite coachingtips hur jag ska lägga upp träningen? Hur börjar man? alltså hur länge ska man köra, eller ska man gå efter distans eller..hmm..

2010-03-01 @ 17:48:57
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: Amelie

Som sagt, kör inte för hårt. Jag brukar köra 1 km på 4 min ungefär vilket inte är speciellt snabbt, fast det där varierar mellan olika crosstrainers iofs. Men hellre långsamt och lång tid än för snabbt så att man bara orkar typ en kvart. När du har kommit igång ordentligt kan du få mer tips :)

2010-03-01 @ 22:26:59
URL: http://monamelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0